Sex og samfund sex på nettet

sex og samfund sex på nettet

Hvordan kan man som barn og ung trives på nettet og de sociale medier og undgå hævnporno, digital mobning og deling af intime billeder? Sex & Samfund er. Uge Sex tilbyder gratis forløb og aktiviteter til sundheds- og seksualundervisning i grundskolen. Med afsæt i lærings- og fagmål sætter vi hvert år fokus på et. Du kan søge blandt alle Sex & Samfunds undervisningsmaterialer fra og frem til i dag. Opret dig på Underviserportalen og få adgang til alle materialer.

Sex og samfund sex på nettet -

Ulykkelige situationer I de ældste klasser kunne for eksempel være, at eleverne undersøger fakta om, hvad lovgivningen siger i forhold til deling af billeder på nettet. Uge Sex i grundskolen Årets tema: Seksuelle rettigheder, Personlige grænser. Temaet for Uge Sex er Grænser. I alt har elever fra 7. Dette læringsforløb handler om unges seksuelle rettigheder online og offline. Til oversigten 16 apr.

Sex og samfund sex på nettet -

Formålet med forløbet er, at eleverne tilegner sig viden om kroppens funktioner og reflekterer over kroppes mangfoldighed. Grænser kan både være relateret til en selv, men det handler også om at kunne mærke andres grænser for at kunne respektere dem. I forbindelse med Uge Sex-kampagnen har Sex & Samfund udviklet Den aktuelle mediedebat omkring billeddeling og grænseoverskridelser på nettet. Du kan søge blandt alle Sex & Samfunds undervisningsmaterialer fra og frem til i dag. Opret dig på Underviserportalen og få adgang til alle materialer. Forløbets formål er at styrke elevernes kendskab til de seksuelle rettigheder samt øge deres evne til at handle i situationer, der vedrører egne og andres.

2 thoughts on “Sex og samfund sex på nettet

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *